divendres, 29 de maig del 2009

IMATGES TRIDIMENSIONALS!

Poseu-vos les ulleres i observeu aquestes imatges!

dimecres, 20 de maig del 2009

AERÒBIC

El dimarts dia 19 vam participar en una activitat amb la gent gran. No tinc paraules! Le gent gran ens va donar una lliçó a tots i totes. I els nens i les nenes de sisè van participar amb moltes ganes i amb molta educació. A tots vosaltres, avis, àvies,...nens i nenes, moltes gràcies. Una activitat, com diria,... ENTRANYABLE!!!

dimarts, 19 de maig del 2009

Korfbal 2009

Aquest video està dedicat a tots els nens i les nenes de sisè i de manera especial a la Carme, que no ens va poder acompanyar.

dissabte, 16 de maig del 2009

COLÒNIES 2009!

Textos Animados en MuchoGrafico.comTextos Animados en MuchoGrafico.comTextos Animados en MuchoGrafico.comTextos Animados en MuchoGrafico.comTextos Animados en MuchoGrafico.comTextos Animados en MuchoGrafico.comTextos Animados en MuchoGrafico.comTextos Animados en MuchoGrafico.com
FELICITACIONS A....

FEU CLIC A LA FOTOGRAFIA I...

dijous, 7 de maig del 2009

UN JOC MOLT PERILLÓS!!

La situació mundial és molt crítica. És hora d'actuar...


US PRESENTEM AQUEST JOC, AMB LA INTENCIÓ DE QUE CONEIXEU ELS PROBLEMES QUE TÉ LA TERRA, I EN FEU LA VOSTRA PRÒPIA REFLEXIÓ.

FES CLICK A SOBRE DE LA IMATGE , JUGA I ENS DONES LA TEVA OPINIÓ.

dimecres, 6 de maig del 2009

GRADO









"GRADO" és un joc en el que participen dos equips, i han de respondre a una sèrie de preguntes. Guanya l'equip que aconsegueix abans 56 punts.


PARTICIPA-HI!

divendres, 1 de maig del 2009

ANEM DE COLÒNIES

Els propers dies 13, 14 i 15 de maig, maxarem de colònies a Cala Montjoi. Esperem que faci bon temps i que puguem gaudir de totes les activitats. Aquí teniu una petita mostra del què farem.