dijous, 26 de març del 2009

Scrabble 2009

Scrabble : joc d'estratègia

Joc complet de fitxes de l'Scrabble en català.

L' Scrabble és un joc molt popular a Occident, creat per la casa Hasbro en la seva versió original. En la modalitat de joc original, els jugadors, entre 2 i 4, disposen d'unes fitxes amb lletres que han de combinar per formar una paraula vàlida en el seu idioma. Les paraules es col·loquen en un tauler lligades a les ja existents,formant una estructura travada com de mots encreuats. Cada lletra té un valor determinat i algunes parts del tauler multipliquen aquest valor. Guanya la persona que, en haver-se acabat les fitxes, suma més puntuació. Per validar una paraula jugada s'acostuma a fer servir un diccionari estàndard. En català, a la majoria de clubs de jugadors i tornejos oficials es fa servir el Diccionari Oficial de l'Scrabble en Català.
Moltes felicitats a tots els alumnes de sisè que heu participat en aquest torneig i especialment a la Manuela i el Mario per la vostra classificació.
Ah! i molta sort a la final.

5 comentaris:

  1. Moltes felicitats Mario i Manuela!!!!!
    molta sort

    ResponElimina
  2. Moltes gracies pero hem perdut a la semifinal teniam 73 punts y els que han guanyat tenien 75.

    Soc el Mario.

    ResponElimina
  3. Bé Mario, ens alegrem molt de la classificació!! I encara que aquesta vegada no ha estat possible (per una diferència mínima!!!) per a nosaltres sou campions.
    Felicitats Manuela i Mario!!!

    ResponElimina
  4. www.tv3crackovia.blogspot.com

    ResponElimina